Доставка

Искам да поръчам от aves.bg. След колко време ще получа пратката си?

Поръчките се доставят в зависимост от наличността на продуктите (дали са на склад), начина на доставка, както и часа, в който са регистрирани в нашата система. Наш служител ще се свърже с вас за финализиране на поръчката и ще ви информира кога да очаквате пратката си. 

 

Мога ли да направя поръчка до офис на Speedy / Econt?

При финализиране на поръчката можете да посочите, както ваш адрес, така и офис на Speedy или Econt в съответното населено място.

 

Опции за доставка:

  • До адрес - стандартна доставка с куриер в рамките на условията описани по-горе. Цена: в зависимост от теглото. Стандартен срок за доставка за продукти на склад от 1 до 3 работни дни.
  • До офис на Speedy - доставка до офис на куриерска компания Speedy. Цена: в зависимост от теглото на пратката. Стандартен срок за доставка за продукти налични на склад – 1 ден.
  • До офис на Econt - доставка до офис на куриерска компания Econt. Цена: в зависимост от теглото на пратката. Стандартен срок за доставка за продукти налични на склад – 1 ден.

 

Мога ли да платя поръчката си в брой на куриера, когато тя бъде доставена?

Да, поръчката може да бъде заплатена при доставка на куриера в брой.

При неточни или сгрешени данни, предоставени от Потребителя за адрес на доставката, при което стоката бъде изпратена на грешния адрес, разходите за куриерска услуга за пренасочване на пратката, са за сметка на Потребителя.

Куриерските разходи за изпълнение на поръчки към търговци/юридически лица, са за сметка на получателя и цената им се определя от обема и теглото на пратката.